tirsdag 15. desember 2009

Etter lang tids pause


Hei igjen etter over et halvt års pause....gikkvel rett og slett tom og lei, men nå som det nærmer seg jul og alle er i pynte, dalle, handle modus, er det sååå koselig å stikke innom. Driver å rydder i skuffer, skap, boder og loft, og gjett om det blir mye rart man har gjemt på. Har lagt ut en del på finn hvis noen er interresert.. finn kode: 20224281. Det er bare å stikke en tur innom...Har ei vennine som ryddet i skuffer å skap og laget et salg hjemme, hvor man kunne selge/bytte. Dette synes jeg var kjempe lurt og ikke minst miljø vennlig. Bedre at andre får det til en billig penge ennat det bare tar plass hos meg, tingene er jo ikke ødelagt men jeg er bare lei dem. Og som sant er, er jeg veldig glad i å handle så da blir det endel utskifting...Dette anbefales på det sterkeste.
Men nok om det.

Ha rsolgt unna 2 stoler og skal ha 1 eller 2 nye. bildene nedenfor viser jo stilen min. Så nå kommer utfordringen min, kom med forslag til hvilke nye stoler jeg burde kjøpe. Etter et halvt år med leting gir jeg snart opp. Men har jo fått mannen på gli så gir meg jo ikke.


Nei huset ordner seg ikke av seg selv, så må vel legge ifra meg pcen og gjøre noe til gangs...Lover at det ikke blir like lenge til neste gang..

STOOOOR klem fra lille meg her i nord

3 kommentarer:

salige lavendel sa...

Så mange flotte inspirasjonsbilder det er på bloggen din!! Ønsker deg en fin kveld.

joven sa...

hi, you have nice blog.. u can view also mine..http://akoniwares.blogspot.com

joven sa...

beautiful blog..pls visit mine and be a follower.. thanks and God bless..

http://forlots.blogspot.com/

Ikke mange dagene igjen nå

Driver med ned telling til jeg kan begynne å pynte til advent, det blir så koselig. Satt i går å så på blogger fra andre land, i europa og ble så inspirert. La ut noen av bildene jeg fant. Ha ei go uke alle sammen, arbeids livet kaller.
klem camilla

Begynnte julegave handlingen i dag, fikk gjordt unna noen...

Har vært å letet etter jule kjole i dag, skal på julegalla 15 november ilag med jobb og endel venniner. Gleder meg voldsomt, det kommer masse band og kjente artister. håper det blir mulighet til å danse...bare elsker å danse...håper å at maten ikke er altfor god, er også innmari glad i god mat...dansing og stappmett er aldri en god kombinasjon...