mandag 15. desember 2008


Denne kaken er den beste jeg vet, det er Oreo kake. Til alle som er glad i sjokolade PRØV DENNE....helt himmelsk
OREO KAKE
450 gr Oreo kjeke(ca 3 pk)
100 gr smør
2 pk philadelphia naturell.
2,5 dl melis
3,5 dl pisket krem
1 pose Toro sjokolademousse
Melk etter oppskriften på Toro pakken.
8 av kjeksen hakkes i grove biter og legges til siden.
Finhakk 1,1 pk oreo kjeks og bland med smøret i hurtigmikser Bland kremosten og melis, piskes luftig. Vend forsiktig inn kremen.Ta av halvparten (skal brukes som glasur) Smør massen over bunnen. Strø over ca 4 kruste kjeks. Settes i kjøleskap 30 min.Lag mousse som beskrevet på pakningen og hell i formen strø på nytt over 4 knuste kjeks. La stå i kjøleskap 1 time.Ha på resten av ostekremen, de 8 grov hakkede kjeksene og sjokoladesaus.La helst stå over natten, smaker best når den får stått!

1 kommentar:

i sa...

Mmm! Denne kaka er bare helt fantastisk god! Skal jammen lage den en dag snart. Ha ei god uke!

Ikke mange dagene igjen nå

Driver med ned telling til jeg kan begynne å pynte til advent, det blir så koselig. Satt i går å så på blogger fra andre land, i europa og ble så inspirert. La ut noen av bildene jeg fant. Ha ei go uke alle sammen, arbeids livet kaller.
klem camilla

Begynnte julegave handlingen i dag, fikk gjordt unna noen...

Har vært å letet etter jule kjole i dag, skal på julegalla 15 november ilag med jobb og endel venniner. Gleder meg voldsomt, det kommer masse band og kjente artister. håper det blir mulighet til å danse...bare elsker å danse...håper å at maten ikke er altfor god, er også innmari glad i god mat...dansing og stappmett er aldri en god kombinasjon...