torsdag 19. februar 2009

-Men først og fremst skal du bruke øynene og kikke rundt deg overalt hvor du er, for de største hemmelighetene er alltid gjemt på de mest uventede stedene. De som ikke tror på mirakler vil aldri finne dem.»
-Roald Dahl -

3 kommentarer:

Ingrid sa...

Kloke ord! :) Ha en fin kveld!

Lisemoren sa...

Hei, hvor blir det av innlegg fra deg, savner dem. Har du kanskje skiftet navn på bloggen eller noe ? Kanskje du bare har det trvelt du også, jeg har ikke blogget så mye i det siste heller. Ønsker deg en fin uke i allefall : )

Forglemmegei sa...

Hei er tilbake nå etter litt tørke og mye farting og styr...Artig at du etterlyser meg lisemor, setter det stort.
klem camilla

Ikke mange dagene igjen nå

Driver med ned telling til jeg kan begynne å pynte til advent, det blir så koselig. Satt i går å så på blogger fra andre land, i europa og ble så inspirert. La ut noen av bildene jeg fant. Ha ei go uke alle sammen, arbeids livet kaller.
klem camilla

Begynnte julegave handlingen i dag, fikk gjordt unna noen...

Har vært å letet etter jule kjole i dag, skal på julegalla 15 november ilag med jobb og endel venniner. Gleder meg voldsomt, det kommer masse band og kjente artister. håper det blir mulighet til å danse...bare elsker å danse...håper å at maten ikke er altfor god, er også innmari glad i god mat...dansing og stappmett er aldri en god kombinasjon...