fredag 9. januar 2009

Det blåser fælt i dag men vinteren er likevel hva man gjør den til. Synes alt blir så mye koseligere hvis man fyrer i peisen, setter på litt lun musikk og nyter den med godt selskap. Bare det å sitte inne å høre hvordan vinden river i huset, mens man bare drar pleddet godt over seg. Ungene synes det er kos, siden vi stresser mindre med å farte rundt. Vi får bedre tid til å spille, snakke og bare kose oss ilag inne.....

6 kommentarer:

ceciliegrut sa...

Åååå.. for et NYDELIG bilde!

Kari sa...

Det ligger en utfordring til deg på min blogg:)))))

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Så stemningsfullt.
Jeg trives egentlig best hjemme jeg. Mangen stresser ut på tur med snørrete og slitne unger hver helg. Godt å være hjemme og slappe av med ungene på fanget, lese eventyr eller bare se på tv sammen.
Jeg sitter og manner meg opp til den store ryddesjauen. Skal ha barneselskap i morra.
Ha en fin lørdag

Kari sa...

Hei lille mus:) Jeg har noe til deg på bloggen min.
Smask fra meg:)))

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så kjempeflott bilde!! :) Skulle gjerne hatt den peisen der :) Ha ein herlig søndag :) Godklem

Anka sa...

Ja, vinteren er en nydelig årstid og som du sier veldig koselig:) Vi fyrer konstant i peisen. Levende lys er forbruksvare nå om dagen og pledd i hver en sofa og stol:-D KOS! Ha en fin kveld.

Ikke mange dagene igjen nå

Driver med ned telling til jeg kan begynne å pynte til advent, det blir så koselig. Satt i går å så på blogger fra andre land, i europa og ble så inspirert. La ut noen av bildene jeg fant. Ha ei go uke alle sammen, arbeids livet kaller.
klem camilla

Begynnte julegave handlingen i dag, fikk gjordt unna noen...

Har vært å letet etter jule kjole i dag, skal på julegalla 15 november ilag med jobb og endel venniner. Gleder meg voldsomt, det kommer masse band og kjente artister. håper det blir mulighet til å danse...bare elsker å danse...håper å at maten ikke er altfor god, er også innmari glad i god mat...dansing og stappmett er aldri en god kombinasjon...